Twilight Türkiye Fan Club | TwilightFanTr.Forume.Biz
Twilight sitemize üye (kayıt) olarak daha çok yararlanabilirsiniz..Lütfen kayıt olunuz..Üye olduysanız Giriş yapınız.
Twilight sitemize üye (kayıt) olarak daha çok yararlanabilirsiniz..Lütfen kayıt olunuz..Üye olduysanız Giriş yapınız.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Türkiye'nin bir numaralı Twilight fanına hoşgeldiniz! || Welcome to the best of Twilight fan of Turkey!

Not: Seni Seviyorum

5 posters
YazarMesaj
Qßr
Twilight Bağımlısı
Twilight Bağımlısı
Qßr

Twilight Oyuncusu : Edward

Not: Seni Seviyorum Empty
MesajKonu: Not: Seni Seviyorum   Not: Seni Seviyorum Icon_minitimeÇarş. Ağus. 26, 2009 2:29 pm

• Filmin Özeti

• Holly Kennedy (Hilary Swank) güzel, zeki bir kadındır ve hayatının aşkıyla evlidir; tutkulu, esprili ve tez canlı İrlandalı Gerry (Gerard Butler). Gerry amansız bir hastalık yüzünden öldüğünde, Holly’nin de hayatı kararır. Ona yardım edebilecek tek kişi, artık yanında değildir. Kimse Holly’yi Gerry kadar iyi tanımamaktadır. Neyse ki Gerry her şeyi önceden planlamıştır.
    Gerry ölmeden once, Holly’ye sadece çektiği acıda değil, kendini yeniden keşfetmesinde de rehberlik edecek bir dizi mektup yazmıştır. İlk mesaj Holly’nin 30. yaş gününde, bir pasta ve Holly’nin şaşırıp kalmasına neden olan bir bant kaydı şeklinde gelir. Kayıtta Gerry eşine dışarı çıkıp “kendisinin kutlamasını” istemektedir. Bunu izleyen haftalar ve aylarda, Gerry’nin yazdığı başka mektuplar, şaşırtıcı yöntemlerle gelir. Holly’yi yeni maceralara yollayan mektupların her biri aynı imzayla bitmektedir: Not: Seni Seviyorum/P.S. I Love You
    Holly’nin annesi (Kathy Bates) ve en iyi arkadaşları Denise (Lisa Kudrow) ve Sharon (Gina Gershon), Gerry’nin mektuplarının Holly’yi geçmişe mahkum ettiğini düşünüp endişelenmeye başlarlar ama aslında, her mektup onu yeni bir geleceğe adım adım yaklaştırmaktadır.
    Gerry’nin sözlerini rehber edinen Holly evliliğe, dostluğa ve güçlü bir aşkın, ölümün nihailiğini yeni bir hayatın başlangıcına nasıl dönüştürebildiğine dair bu öyküde dokunaklı, heyecanlı ve zaman zaman komik bir yeniden keşfetme yolculuğuna çıkar.

Birkaç tane de resim....
    Not: Seni Seviyorum PS-I-Love-You_0
    Not: Seni Seviyorum PS-I-Love-You_3
    Not: Seni Seviyorum PS-I-Love-You_5

Ben çok beğendim ve çok ağladım... Tavsiye ederim....
    iredward
    Twilight Bağımlısı
    Twilight Bağımlısı
    iredward

MesajKonu: Geri: Not: Seni Seviyorum   Not: Seni Seviyorum Icon_minitimeÇarş. Ağus. 26, 2009 2:31 pm

Güzel bir filme benziyor paylaşım için teşekkürler
    Qßr
    Twilight Bağımlısı
    Twilight Bağımlısı
    Qßr

MesajKonu: Geri: Not: Seni Seviyorum   Not: Seni Seviyorum Icon_minitimeÇarş. Ağus. 26, 2009 2:32 pm

Önemli değil canım... Çok güzeldi...
    ♥ | Taylor ~ İrem | ♥
    Twilight Bağımlısı
    Twilight Bağımlısı
    ♥ | Taylor ~ İrem | ♥

Twilight Oyuncusu : Jacob

MesajKonu: Geri: Not: Seni Seviyorum   Not: Seni Seviyorum Icon_minitimeÇarş. Ağus. 26, 2009 5:50 pm

hımm.. televizyonda çıkan bu muydu gzl birşeye benziyordu ama izleyemedm gzl bir filme benzior
    Qßr
    Twilight Bağımlısı
    Twilight Bağımlısı
    Qßr

MesajKonu: Geri: Not: Seni Seviyorum   Not: Seni Seviyorum Icon_minitimeSalı Haz. 22, 2010 4:26 pm

Evet tvde de verildi... Gülümseme çok güzel ağlamak isteyenler kesin izlesin..
    DєFηY
    Twilight Fanı
    Twilight Fanı
    DєFηY

Twilight Oyuncusu : Jacob

MesajKonu: Geri: Not: Seni Seviyorum   Not: Seni Seviyorum Icon_minitimeÇarş. Ağus. 11, 2010 9:46 am

İzledim çok güzeldi çok duygulandım
    *Heartbreaker*
    Moderator
    Moderator
    *Heartbreaker*

Twilight Oyuncusu : Rosalie

MesajKonu: Geri: Not: Seni Seviyorum   Not: Seni Seviyorum Icon_minitimeC.tesi Ağus. 28, 2010 7:18 pm

kitabı daha duygusal geldi bana Not: Seni Seviyorum 581687

Not: Seni Seviyorum
    1 sayfadaki 1 sayfası