Twilight Türkiye Fan Club | TwilightFanTr.Forume.Biz
Twilight sitemize üye (kayıt) olarak daha çok yararlanabilirsiniz..Lütfen kayıt olunuz..Üye olduysanız Giriş yapınız.
Twilight sitemize üye (kayıt) olarak daha çok yararlanabilirsiniz..Lütfen kayıt olunuz..Üye olduysanız Giriş yapınız.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Türkiye'nin bir numaralı Twilight fanına hoşgeldiniz! || Welcome to the best of Twilight fan of Turkey!

Stephenie Meyer in Breaking Down Röportajı

+3
JoeßşrMiley
mella.
WhiTeDaRk
7 posters
YazarMesaj
WhiTeDaRk
Administrator
Administrator
WhiTeDaRk

Twilight Oyuncusu : Edward

Stephenie Meyer in Breaking Down Röportajı Empty
MesajKonu: Stephenie Meyer in Breaking Down Röportajı   Stephenie Meyer in Breaking Down Röportajı Icon_minitimeC.tesi Mayıs 02, 2009 1:38 pm

Nasıl insanlar sizin birden yazılarınızın bağımlısı oldu?

S.M:Çok Naziksin.Kimse Twilight fanlarını bağımlı olmakla suçlayamaz.Onların bunu umutsaması beni çok mutlu ediyor.

-Film hakkında endişeli misin?Bu bütün fanlarını zorluyor.

S.Meğildim ama,şimdi endişelendim.Çoğunlukla bilmem gereken soruları bilmediğimde endişeleniyorum.

-Cevaplamak zorunda kaldığınız en zor soru nedir?

S.M:Çok farklı sorular var.Çok ince ayrıntılar mesela Emmet ve Rosalie 1Aralık1981de nerde yemek yediler.Sonra dedikim ki aman Tanrım ben bu sorunun cevabını bilmiyorum.Bazıları çok agresifleşiyor,örneğin Bella feministlere karşı bir kahraman mı gibi.Bu sorulara cevap vermek cidden beni eğlendiriyor.

-Ayrıntı verebilir misiniz?

S.M:Şey,aslında daha güçlü bir kadın modeli olmak kung-fu bilmeniz ve daha güçlü olabilmek için kendiniz olmanız gerekmektedir.Bellanın kim olduğunu bilmesiyle yeterince kredisi olduğunu sanmıyorum.Kendine olan güveni ve vermek zorunda olduğu çok büyük kararlar var.

-Bunu uzlaştırmak zor çünkü Edward Bella'yı terk ettiğinde Bella yıkılmıştı.

S.M:Bu doğru,Fakat bir kızı erkek terk ettiğinde kız hep birsürü çikolata yiyiyor,üzücü filmler izliyor,Duygusal şarkılar dinliyor..ve sonra kız iyileşir.Eğer erkek her zaman öyle olacaksa kızın onsuz olması daha iyidir.Ben gerçek bir aşk öyküsü yazmak istedim.Onu terk etmenin bukadar kolay olmamalıydı.Kız üzgün müzik dinlememeli ve canı sıkkın etrafta dolaşmamalıydı,eskisinden farklı olsada hayatına devam etmeliydi.

-Bu vampir hikayesi nasıl çıktı?

S.M:Sanırım vampirler korkutucu ve aynı zamanda sexy.İnsanlar canavarları ve korku filmlerini izlemeyi severler.Vampirler korktucu aynı zamanda ateşlidirler.Fenellikle ölümsüz olurlar ve kalelerde yaşarlar.

-Yazdığınız yaş grubunu hesapladınız mı?

S.M:Gençler beni şaşırttı Twilight'ı yazdığımda kendim gibiler için yazmıştım ve ben o zaman 29yaşındaydım.Sonra bir anne olarak 17 olmanın ne anlama geldiğini anladım ve ben hepsini çok seviyorum.
mella.
Administrator
Administrator
mella.

MesajKonu: Geri: Stephenie Meyer in Breaking Down Röportajı   Stephenie Meyer in Breaking Down Röportajı Icon_minitimeSalı Mayıs 05, 2009 10:11 pm

Sağol canım
https://twilightfantr.yetkinforum.com
JoeßşrMiley
Twilight Bağımlısı
Twilight Bağımlısı
JoeßşrMiley

MesajKonu: Geri: Stephenie Meyer in Breaking Down Röportajı   Stephenie Meyer in Breaking Down Röportajı Icon_minitimeÇarş. Haz. 10, 2009 1:44 pm

Teşekkürler Çok Mutlu
kristen**
Twilight Fanı
Twilight Fanı
kristen**

Twilight Oyuncusu : Bella

MesajKonu: Geri: Stephenie Meyer in Breaking Down Röportajı   Stephenie Meyer in Breaking Down Röportajı Icon_minitimeÇarş. Haz. 24, 2009 5:57 pm

Teşekkürler Çok Mutlu
asherbook
Administrator
Administrator
asherbook

Twilight Oyuncusu : Jacob

MesajKonu: Geri: Stephenie Meyer in Breaking Down Röportajı   Stephenie Meyer in Breaking Down Röportajı Icon_minitimePerş. Haz. 25, 2009 7:15 pm

Teşekkür
http://taylorlautnerfanclub.forumd.biz
rocker
Twilight Bağımlısı
Twilight Bağımlısı
rocker

MesajKonu: Geri: Stephenie Meyer in Breaking Down Röportajı   Stephenie Meyer in Breaking Down Röportajı Icon_minitimeSalı Eyl. 01, 2009 4:52 pm

saoL.!
M!ley
Foruma Alışan Üye
Foruma Alışan Üye
M!ley

MesajKonu: Geri: Stephenie Meyer in Breaking Down Röportajı   Stephenie Meyer in Breaking Down Röportajı Icon_minitimeSalı Ocak 26, 2010 6:44 pm

Saol cnm Çok Mutlu

Stephenie Meyer in Breaking Down Röportajı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Stephenie Meyer
» Stephenie Meyer Fotoğrafları
» Stephenie Meyer'dan Mektup Var!
» STEPHENİE MEYER'in Oyuncu Kadrosu
» Stephenie Meyer Alacakaranlığın sırlarını açıkladı