Twilight Türkiye Fan Club | TwilightFanTr.Forume.Biz
Twilight sitemize üye (kayıt) olarak daha çok yararlanabilirsiniz..Lütfen kayıt olunuz..Üye olduysanız Giriş yapınız.
Twilight sitemize üye (kayıt) olarak daha çok yararlanabilirsiniz..Lütfen kayıt olunuz..Üye olduysanız Giriş yapınız.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Türkiye'nin bir numaralı Twilight fanına hoşgeldiniz! || Welcome to the best of Twilight fan of Turkey!

bnDen asH'Kıma <3

4 posters
YazarMesaj
MüGe#Grn
Foruma Alışan Üye
Foruma Alışan Üye
MüGe#Grn

Twilight Oyuncusu : Alice

bnDen asH'Kıma <3 Empty
MesajKonu: bnDen asH'Kıma <3   bnDen asH'Kıma <3 Icon_minitimeC.tesi Ara. 12, 2009 2:40 pm

AshLeym seni gerçekten ama gerçekten çok seviyorum herşeyimsin msn'im senin adına facebooK'M bile senle ilgili neden biLiyomusun çünKü herşeyimsin şunu gerçekten iyi anLadım Ki herşey sensin geri kaLan yaLan doLan senden başKasına ihtiyacım yok bi kereciK görebiLsem güzeL yüzünü bana yeticek aama oLsun resimLerinLede idare ederim zaten bu kadar güzeL bi yüzü kaLbim kaLdıramayabiLir şunu biLki seni Hep sevdim Hep seviyorum Hep sevicem
*****MuGasH # Grn *****
http://www.edwardcullen.1talk.net
M!ley
Foruma Alışan Üye
Foruma Alışan Üye
M!ley

Twilight Oyuncusu : Bella

bnDen asH'Kıma <3 Empty
MesajKonu: Geri: bnDen asH'Kıma <3   bnDen asH'Kıma <3 Icon_minitimeÇarş. Ocak 27, 2010 4:05 pm

Canımın içiiiii <3 Bebeğimmmmm .... Gel kız buraya öpçem senii ... Çok Mutlu Razz zaaa kız seni seviyorum sendebeni seviyosn biliorrm ama buluşamıyoruz... Bebe^^mm unutma beni çüsss....
M!ley
Foruma Alışan Üye
Foruma Alışan Üye
M!ley

Twilight Oyuncusu : Bella

bnDen asH'Kıma <3 Empty
MesajKonu: Geri: bnDen asH'Kıma <3   bnDen asH'Kıma <3 Icon_minitimeÇarş. Ocak 27, 2010 4:10 pm

Hayley Williams hangi rolde?
asherbook
Administrator
Administrator
asherbook

Twilight Oyuncusu : Jacob

bnDen asH'Kıma <3 Empty
MesajKonu: Geri: bnDen asH'Kıma <3   bnDen asH'Kıma <3 Icon_minitimeÇarş. Ocak 27, 2010 4:14 pm

Canım Flood yapma !
http://taylorlautnerfanclub.forumd.biz
rosaliecullen
Foruma Alışan Üye
Foruma Alışan Üye
rosaliecullen

Twilight Oyuncusu : Rosalie

bnDen asH'Kıma <3 Empty
MesajKonu: Geri: bnDen asH'Kıma <3   bnDen asH'Kıma <3 Icon_minitimeC.tesi Haz. 05, 2010 9:59 am

cnm bnm seni çok sewiyorumm

bnDen asH'Kıma <3
1 sayfadaki 1 sayfası