Twilight Türkiye Fan Club | TwilightFanTr.Forume.Biz
Twilight sitemize üye (kayıt) olarak daha çok yararlanabilirsiniz..Lütfen kayıt olunuz..Üye olduysanız Giriş yapınız.
Twilight sitemize üye (kayıt) olarak daha çok yararlanabilirsiniz..Lütfen kayıt olunuz..Üye olduysanız Giriş yapınız.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Türkiye'nin bir numaralı Twilight fanına hoşgeldiniz! || Welcome to the best of Twilight fan of Turkey!

Tutulma’dan Yeni Görüntüler

YazarMesaj
gizzz
Moderator
Moderator
gizzz

Twilight Oyuncusu : Edward
Nerden : olimpiyadan yani bizim ünlü vampir ailemizin yanından...

Tutulma’dan Yeni Görüntüler Empty
MesajKonu: Tutulma’dan Yeni Görüntüler   Tutulma’dan Yeni Görüntüler Icon_minitimeCuma Haz. 18, 2010 2:29 pm

Pek çok video geldi bugüne kadar, bir kısmımız izlememeyi tercih etti, ben izleyenlerdenim…

Ancak gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki, bunun kadar güzel görüntülere sahip, izlediğimde “İşte budur! Ah neyseki çok az kaldı! Hemen biletini al!” dedirten başka video izlemedim.

Hani geçen gün ki TV tanıtımında şimdiye kadar çekilmiş en iyi Alacakaranlık filmi demişlerdi ya, görünce “Vaoov, çok iddialılar!” demiştim, şimdi öyle demiyorum!

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Kaynak : robertpattinson-tr.com

Tutulma’dan Yeni Görüntüler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» yeni afişler ve görüntüler
» Yeni tutulma posterleri
» Tutulma kitabının yeni resmi
» Yeni Bir Tutulma TV Tanıtımı: Destan
» New Moon Stinden Görüntüler