Twilight Türkiye Fan Club | TwilightFanTr.Forume.Biz
Twilight sitemize üye (kayıt) olarak daha çok yararlanabilirsiniz..Lütfen kayıt olunuz..Üye olduysanız Giriş yapınız.
Twilight sitemize üye (kayıt) olarak daha çok yararlanabilirsiniz..Lütfen kayıt olunuz..Üye olduysanız Giriş yapınız.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Türkiye'nin bir numaralı Twilight fanına hoşgeldiniz! || Welcome to the best of Twilight fan of Turkey!

Ashley Greene 'New Moon' Senaryosu Hakkında: 'Bunu Daha Cok Sevdim!'

4 posters
YazarMesaj
JoeßşrMiley
Twilight Bağımlısı
Twilight Bağımlısı
JoeßşrMiley

Twilight Oyuncusu : Edward

Ashley Greene 'New Moon' Senaryosu Hakkında: 'Bunu Daha Cok Sevdim!' Empty
MesajKonu: Ashley Greene 'New Moon' Senaryosu Hakkında: 'Bunu Daha Cok Sevdim!'   Ashley Greene 'New Moon' Senaryosu Hakkında: 'Bunu Daha Cok Sevdim!' Icon_minitimePtsi Haz. 01, 2009 8:35 pm

Ashley Greene 'New Moon' Senaryosu Hakkında: 'Bunu Daha Cok Sevdim!' 0223ashleygreene

Twilight'ın yıldızı Ashley Greene'in 22. yasgününü kutladıgı Planet Hollywood'un icindeki Las Vegas'Prive Nightclub'a sadece ''Extra'' katıldı...ve bu yılın en cok beklenilen devam filmi "New Moon!" hakkında herkesi atlattı.

''Cok heyecanlıyım.Nihayet senaryoyu aldım ve cok iyi.Gercekten iyi.Chris(Weitz,yönetmen) ile calısacak oldugum icin cok heyecanlıyım.Sonunda gecen gün onunla konustum.''ve Ashley sunu da eklemeden gecmiyor..''İlkinden daha cok sevdim.Taraflı olabilirim cünkü bunun büyük bir parcasıyım.''

''90210''nun yıldızı AnnaLynne McCord'un ekibe katılacak olmasıyla ilgili Greene söyle diyor,''Aslında AnnaLynne benim arkadasım,bu yüzden ekipte olacagını duydum.Bircok dedikodu var,fakat bu biraz daha agır basıyor...Umarım.O harika bir kız.''

''Twilight''ın Greene'i nasıl etkiledigini sordugumuzda o,''Benim icin iyi.Alice'den dolayı bircok insan beni tanımıyor.Cünkü sacım daha uzun ve hersey biraz farklı,buyüzden bu durum biraz yavasca olusuyor.Bu durum zavallı Rob'un [Pattinson] aleyhinde.Onunla ilgili belgelenmis olan herseyi bilen kimselerden dolayı gitti.'' Karsılastıgı en garip fan isteginin ne oldugunu acıklamasını istedigimizde Greene, "Sonunda bir konferansta birini ısırmamı isteyen oldu."

Paparazzilerin Greene'i yakalamak zorunda olmasına karsın o,''Sosyal hayatım yok...Suanda bu benim kariyerim..Bu bir erkek arkadasa sahip olmak icin cok cok zor.''diye ekliyor.Özel birinde neler ararsın?diye soruldugunda..''Etrafında tamamen kendim gibi olabilecegim biri...Arkadaslarımla anlasan biri..Eger dostlarımla anlasamıyorsa,buraya kadar,bitmistir.''

"New Moon" 2009'un Kasım ayında sinemadan bir ısırık alacak...
*tayLor_eLf
Twilight Fanı
Twilight Fanı
*tayLor_eLf

Twilight Oyuncusu : Jacob

MesajKonu: Geri: Ashley Greene 'New Moon' Senaryosu Hakkında: 'Bunu Daha Cok Sevdim!'   Ashley Greene 'New Moon' Senaryosu Hakkında: 'Bunu Daha Cok Sevdim!' Icon_minitimeÇarş. Haz. 17, 2009 12:28 am

Teşekkürler Gülümseme Bacım
JoeßşrMiley
Twilight Bağımlısı
Twilight Bağımlısı
JoeßşrMiley

MesajKonu: Geri: Ashley Greene 'New Moon' Senaryosu Hakkında: 'Bunu Daha Cok Sevdim!'   Ashley Greene 'New Moon' Senaryosu Hakkında: 'Bunu Daha Cok Sevdim!' Icon_minitimeÇarş. Haz. 17, 2009 8:47 pm

Birşey değil bacım (:
Qßr
Twilight Bağımlısı
Twilight Bağımlısı
Qßr

MesajKonu: Geri: Ashley Greene 'New Moon' Senaryosu Hakkında: 'Bunu Daha Cok Sevdim!'   Ashley Greene 'New Moon' Senaryosu Hakkında: 'Bunu Daha Cok Sevdim!' Icon_minitimePerş. Haz. 18, 2009 12:43 pm

Diğerleri daha da çok sevilecek gibi geliyor bana....
Teşekkürler...
JoeßşrMiley
Twilight Bağımlısı
Twilight Bağımlısı
JoeßşrMiley

MesajKonu: Geri: Ashley Greene 'New Moon' Senaryosu Hakkında: 'Bunu Daha Cok Sevdim!'   Ashley Greene 'New Moon' Senaryosu Hakkında: 'Bunu Daha Cok Sevdim!' Icon_minitimePerş. Haz. 18, 2009 1:10 pm

Banada (. Birşey değil
MüGe#Grn
Foruma Alışan Üye
Foruma Alışan Üye
MüGe#Grn

Twilight Oyuncusu : Alice

MesajKonu: Geri: Ashley Greene 'New Moon' Senaryosu Hakkında: 'Bunu Daha Cok Sevdim!'   Ashley Greene 'New Moon' Senaryosu Hakkında: 'Bunu Daha Cok Sevdim!' Icon_minitimeC.tesi Ara. 12, 2009 3:29 pm

gerçekten güzeLdi sağOl canım
http://www.edwardcullen.1talk.net

Ashley Greene 'New Moon' Senaryosu Hakkında: 'Bunu Daha Cok Sevdim!'
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Twilight'ın Alice'i Ashley Greene Hakkında Bilinmeyenler
» Ashley Greene ile New Moon Üzerine Söyleşi !
» New Moon'un Yeni Acemisi 'Caius' ile New Moon Hakkında.
» Ashley Greene:Bar Deluxe Güzeli
» Ashley Greene Twitter’da