Ashley Greene 'New Moon' Senaryosu Hakkında: 'Bunu Daha Cok Sevdim!'
4 posters
Yazar
Konu: Ashley Greene 'New Moon' Senaryosu Hakkında: 'Bunu Daha Cok Sevdim!' Ptsi Haz. 01, 2009 8:35 pm
Twilight'ın yıldızı Ashley Greene'in 22. yasgününü kutladıgı Planet Hollywood'un icindeki Las Vegas'Prive Nightclub'a sadece ''Extra'' katıldı...ve bu yılın en cok beklenilen devam filmi "New Moon!" hakkında herkesi atlattı.
''Cok heyecanlıyım.Nihayet senaryoyu aldım ve cok iyi.Gercekten iyi.Chris(Weitz,yönetmen) ile calısacak oldugum icin cok heyecanlıyım.Sonunda gecen gün onunla konustum.''ve Ashley sunu da eklemeden gecmiyor..''İlkinden daha cok sevdim.Taraflı olabilirim cünkü bunun büyük bir parcasıyım.''
''90210''nun yıldızı AnnaLynne McCord'un ekibe katılacak olmasıyla ilgili Greene söyle diyor,''Aslında AnnaLynne benim arkadasım,bu yüzden ekipte olacagını duydum.Bircok dedikodu var,fakat bu biraz daha agır basıyor...Umarım.O harika bir kız.''
''Twilight''ın Greene'i nasıl etkiledigini sordugumuzda o,''Benim icin iyi.Alice'den dolayı bircok insan beni tanımıyor.Cünkü sacım daha uzun ve hersey biraz farklı,buyüzden bu durum biraz yavasca olusuyor.Bu durum zavallı Rob'un [Pattinson] aleyhinde.Onunla ilgili belgelenmis olan herseyi bilen kimselerden dolayı gitti.'' Karsılastıgı en garip fan isteginin ne oldugunu acıklamasını istedigimizde Greene, "Sonunda bir konferansta birini ısırmamı isteyen oldu."
Paparazzilerin Greene'i yakalamak zorunda olmasına karsın o,''Sosyal hayatım yok...Suanda bu benim kariyerim..Bu bir erkek arkadasa sahip olmak icin cok cok zor.''diye ekliyor.Özel birinde neler ararsın?diye soruldugunda..''Etrafında tamamen kendim gibi olabilecegim biri...Arkadaslarımla anlasan biri..Eger dostlarımla anlasamıyorsa,buraya kadar,bitmistir.''
"New Moon" 2009'un Kasım ayında sinemadan bir ısırık alacak...
*tayLor_eLf
Konu: Geri: Ashley Greene 'New Moon' Senaryosu Hakkında: 'Bunu Daha Cok Sevdim!' Çarş. Haz. 17, 2009 12:28 am
Teşekkürler Bacım
JoeßşrMiley
Konu: Geri: Ashley Greene 'New Moon' Senaryosu Hakkında: 'Bunu Daha Cok Sevdim!' Çarş. Haz. 17, 2009 8:47 pm
Birşey değil bacım (:
Qßr
Konu: Geri: Ashley Greene 'New Moon' Senaryosu Hakkında: 'Bunu Daha Cok Sevdim!' Perş. Haz. 18, 2009 12:43 pm
Diğerleri daha da çok sevilecek gibi geliyor bana.... Teşekkürler...
JoeßşrMiley
Konu: Geri: Ashley Greene 'New Moon' Senaryosu Hakkında: 'Bunu Daha Cok Sevdim!' Perş. Haz. 18, 2009 1:10 pm
Banada (. Birşey değil
MüGe#Grn
Konu: Geri: Ashley Greene 'New Moon' Senaryosu Hakkında: 'Bunu Daha Cok Sevdim!' C.tesi Ara. 12, 2009 3:29 pm
gerçekten güzeLdi sağOl canım
Ashley Greene 'New Moon' Senaryosu Hakkında: 'Bunu Daha Cok Sevdim!'