Twilight Türkiye Fan Club | TwilightFanTr.Forume.Biz
Twilight sitemize üye (kayıt) olarak daha çok yararlanabilirsiniz..Lütfen kayıt olunuz..Üye olduysanız Giriş yapınız.
Twilight sitemize üye (kayıt) olarak daha çok yararlanabilirsiniz..Lütfen kayıt olunuz..Üye olduysanız Giriş yapınız.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Türkiye'nin bir numaralı Twilight fanına hoşgeldiniz! || Welcome to the best of Twilight fan of Turkey!

İstek ve Şikayet

3 posters
YazarMesaj
JoJo '
Twilight Bağımlısı
Twilight Bağımlısı
JoJo '

Twilight Oyuncusu : Bella

İstek ve Şikayet Empty
MesajKonu: İstek ve Şikayet   İstek ve Şikayet Icon_minitimeCuma Haz. 05, 2009 12:37 pm

1 isteğim ve 1 şikayetim olucak (,

İstek ;

Photoshop materyaller bölümünde PSD'ler text'ler fontlar vss.. konularda yorum yapmak yasak olsun bence (,
Çünkü bazıları yorum yapıyor bazıları paylaşım ve karışıklık oluyor (,
Onun için teşekkürler için başka bir konu açılabilir (;

Şikayet ;

Forumda insan gibi Türkçe kullanan yok!
Kaç kere uyardım dikkate alanda yokk !
Mesajları değiştirmekten bıktım.Ama heryerdede değiştiremiyorum.Bu konuya bi' çözüm getirilsin artık.Bu çakma Türkçe'yi kullanmaktan vazgeçmezseniz artık, ben kendi bölümlerimde artık mesajları değiştirmek yerine silmeye başlayacağım.Dünyada bizim gibi özenti yoktur heralde!..'q' yerine 'g veya k' kullanmak, 'w' yerine 'v' kullanmak, 'cnm' yerine 'canım' yazmak, 'saol' yerine 'sağol' yazmak...Ve daha fazlası..İşte bunlar çok saçma!
Emin olun bende öyle konuşuyordum ve Türkçe'mi düzeltmek çok zordu belki.Ama şu anda konuştuğum dilin ne kadar güzel olduğunu fark edebiliyorum.Neden başka dilleri özeniyoruz? 'plz' yada 'please' yazmak yerine 'lütfen' yazmayı denesek ?
Zor birşey değil.Sadece TÜRKÇE konuşmanızı istiyorum.Bırakın başka diller bizim dilimizi özensinler..!

Umarım dikkate alınır ve adminlerimizde bu konuda bi' uyarı yaparlar (; UMARIM....
asherbook
Administrator
Administrator
asherbook

Twilight Oyuncusu : Jacob

İstek ve Şikayet Empty
MesajKonu: Geri: İstek ve Şikayet   İstek ve Şikayet Icon_minitimeCuma Haz. 05, 2009 1:35 pm

Bencede canım çok haklısın bende böyle konuşuyorum ama bu ara kendimizi düzelmeliyiz yoksa tamamıyle bilinç altımıza yerleşecek ve Türkçemiz elden gidecek Türkçemize başkalarının değil bizim sahip çıkmamız gerekli BENCE !
http://taylorlautnerfanclub.forumd.biz
mella.
Administrator
Administrator
mella.

Twilight Oyuncusu : Edward

İstek ve Şikayet Empty
MesajKonu: Geri: İstek ve Şikayet   İstek ve Şikayet Icon_minitimeCuma Haz. 05, 2009 3:56 pm

Tamam bundan sonra öyle yaparız bencede böyle olsa forumumuz daha düzenli olur..KİLİT..
https://twilightfantr.yetkinforum.com

İstek ve Şikayet
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Şikayet.
» İstek !
» İstek!!!!
» ♥ | вυѕє | ♥ istek var !!
» Htc Galeri~~(İstek Var)