Konu: İstek ve Şikayet Cuma Haz. 05, 2009 12:37 pm
1 isteğim ve 1 şikayetim olucak (,
İstek ;
Photoshop materyaller bölümünde PSD'ler text'ler fontlar vss.. konularda yorum yapmak yasak olsun bence (, Çünkü bazıları yorum yapıyor bazıları paylaşım ve karışıklık oluyor (, Onun için teşekkürler için başka bir konu açılabilir (;
Şikayet ;
Forumda insan gibi Türkçe kullanan yok! Kaç kere uyardım dikkate alanda yokk ! Mesajları değiştirmekten bıktım.Ama heryerdede değiştiremiyorum.Bu konuya bi' çözüm getirilsin artık.Bu çakma Türkçe'yi kullanmaktan vazgeçmezseniz artık, ben kendi bölümlerimde artık mesajları değiştirmek yerine silmeye başlayacağım.Dünyada bizim gibi özenti yoktur heralde!..'q' yerine 'g veya k' kullanmak, 'w' yerine 'v' kullanmak, 'cnm' yerine 'canım' yazmak, 'saol' yerine 'sağol' yazmak...Ve daha fazlası..İşte bunlar çok saçma! Emin olun bende öyle konuşuyordum ve Türkçe'mi düzeltmek çok zordu belki.Ama şu anda konuştuğum dilin ne kadar güzel olduğunu fark edebiliyorum.Neden başka dilleri özeniyoruz? 'plz' yada 'please' yazmak yerine 'lütfen' yazmayı denesek ? Zor birşey değil.Sadece TÜRKÇE konuşmanızı istiyorum.Bırakın başka diller bizim dilimizi özensinler..!
Umarım dikkate alınır ve adminlerimizde bu konuda bi' uyarı yaparlar (; UMARIM....
Bencede canım çok haklısın bende böyle konuşuyorum ama bu ara kendimizi düzelmeliyiz yoksa tamamıyle bilinç altımıza yerleşecek ve Türkçemiz elden gidecek Türkçemize başkalarının değil bizim sahip çıkmamız gerekli BENCE !