Konu: Aşkın Uğruna x( (çok güzel lütfen okuyun) Çarş. Haz. 24, 2009 2:22 pm
karşı binamızda bi çocuk vardı çok yakışıklıydı bütün kızlar ona hayran olurdu bende ona hayrandım aşıktım ona ama o bunu bilmiyordu aramızda yaş sorunu vardı her gün eve değişik kızlarla gelirdi odamdan onun odasını izlerdem geceleri o yatmadan ben de yatmazdım bir gün sokaktan geçerken ßaqıraraq gittim yanına durdurdum bana "ne var küçüğüm" dedi ağlayarak eve gittim ama ona onu sevdiğimi söylemeye karar vermiştim birgün kapısına gittim kapıyı o açtı ne var küçüğüm dedi "seni seviyorum" dedim eeeee dedi ne eeee dedim ve ağlayarak geri döndüm birgün odamda otururken ambulans sesi geldi onların evinin önünde durdu içerden onu çıkardılar koşarak yanına gittim bana "bende seni küçüğüm" dedi sonra duvarında "küçüğüm" yazısını buldular altında "bende seni sevdim" yazıyordu eve gittim annemler aralarında konuşuyorlardı bir sevdiği varmış diye sevdiği O nun yanına kaçmış evden ama sokak serserileri onu öldürmüş o günden sonra hep kimi sevdiyse ölmüş kimsesiz kızları evine getirmiş onlarıda öldürmesinler diye en son bir kağıt bulmuşlar onda yazıyormuşki BUGÜNE KADAR KİMİ SEVDİYSEM ÖLDÜ BU SEFER KÜÇÜĞÜM SEN ÖLME DİYE BEN ÖLDÜM..!!
Çok acıklı yhaa
En son Qßr tarafından Çarş. Haz. 24, 2009 3:39 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
SAGOPA KAJMERci
Konu: Geri: Aşkın Uğruna x( (çok güzel lütfen okuyun) Çarş. Haz. 24, 2009 3:37 pm
Paylaşım için teşekkürler.
Qßr
Konu: Geri: Aşkın Uğruna x( (çok güzel lütfen okuyun) Çarş. Haz. 24, 2009 3:38 pm
Önemli değil...
...Jcb ♥ Dyg...
Konu: Geri: Aşkın Uğruna x( (çok güzel lütfen okuyun) Salı Eyl. 15, 2009 8:09 pm
Sağol
Qßr
Konu: Geri: Aşkın Uğruna x( (çok güzel lütfen okuyun) Salı Haz. 22, 2010 5:11 pm