Twilight Türkiye Fan Club | TwilightFanTr.Forume.Biz
Twilight sitemize üye (kayıt) olarak daha çok yararlanabilirsiniz..Lütfen kayıt olunuz..Üye olduysanız Giriş yapınız.
Twilight sitemize üye (kayıt) olarak daha çok yararlanabilirsiniz..Lütfen kayıt olunuz..Üye olduysanız Giriş yapınız.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Türkiye'nin bir numaralı Twilight fanına hoşgeldiniz! || Welcome to the best of Twilight fan of Turkey!

Son yalan "Bebekler gibi uyudum..."

2 posters
YazarMesaj
Qßr
Twilight Bağımlısı
Twilight Bağımlısı
Qßr

Twilight Oyuncusu : Edward

Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Empty
MesajKonu: Son yalan "Bebekler gibi uyudum..."   Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Icon_minitimeÇarş. Haz. 24, 2009 2:51 pm

2 sene öncesi Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilevüniversite 1 deyken çıkmaya basladıgım bir kız arkadasım var lise sonda öss sınavı yaklaşıyor derken gelip catıyor. Aldıgı puan pek ahım sahım değil. Nitekim istanbul’a yetmiyor puanı sakaryayı kazanıyor..
buruk bir sevinç var istanbul’u kazanamamasının verdiği hüzün sakarya gibi yakın denebilecek bir yeri kazanmasının verdiği sevinc..
aramızdaki mesafe kısa denılebılecek oldugundan sık sık gorusuyoruz Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev ya ben gıdıyorum ya o gelıyor ilişkimiz tum hızıyla suruyor sorunumuz yok hep konusuyoruz zaten haftada bır gun en az gorusuyoruz ..
o zaman buyumemişim veya oyle hıssedıyorum hayallerim buyuk seviyorum seviliyorum daha ne isterim ?
gunlerden persembe iyi hatırlıyorum cuma gunu dogum gunu okulum oldugundan cumartesı yanına gelebileceğimi soyluyorum anlayısla karsılıyor ne anlayıslı sevgılım var dıye sevınıyorum baskası olsa trip atardı ..
sonra bu anlayısa bır jestle karsılık vermeyı dusunuyorum yarın okulu asıp sevgılının yanına gitmek ailesinin durumu iyi oldugundan ev tuttular iki kız kapıyı calınca askımm dıye boynuma atlar nasıl da mutlu olur dıyorum. aldıgım kolyeyı boynuna takarken hayal edıyorum kendımı Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev ellerımle ona pasta yedırırken Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev ve dıyorum Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev pazartesine kadar onunla olucam Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilevbundan otesi var mı ?
o gece hedıye paketı yapıyorum hedıyemı Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev 2154 kere bozup yenıden baglıyorum Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev icine ne not yazsam Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev pastayı neylı alsam dıye dusunurken sabahı edıyorum..
yalvar yakar Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev babamdan arabayı alıyorum Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilevsabah 8 de cıkıyorum yola Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev kahvaltıyı askımla yapmalıyım Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev onun gozlerıne bakarak Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev ellerınden cay ıcmelıyım dıye dusunuyorum Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev o zamanlar acemıyım soforlukte Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev 4 bucuk saatte varıyorum Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev saat 12:30 gibi evlerının onundeyım Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev 5 dakıka sonra askımı gorucem bundan otesi var mı ?
arabanın dıkız aynasında son kez kendıme bakıyorum Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev hersey tamam Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilevhersey yolunda ..o anda en buyuk aksılık Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev uykusu agır askımı Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev uykudan uyandırmak dıye dusunuyorum Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev acaba uyandırmasam da Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev biraz daha mı uyusa ? dıyorum kendı kendıme Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev asagıdan cep telefonunu arıyorum Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev uyanmıs Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilevhemen acıyor..
-uyandın mı askım ?
+uyandım uyandım Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev nabıyorsun ?
-iyiyim Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev yeni kalktım sayılır..
ilk defa ona yalan soyluyorum Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev canım yaa dıyorum Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev nasılda sasıracak..nasılda mutlu olacak benı gorunce..
-iyi uyudun mu bari diyorum .
+bebekler gibi uyudum Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev cok yorulmusum aksam.. diyor..
ders calıstı herhalde dıye dusunuyorum Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilevtelefonu kapatıyoruz Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev yukarı cıkıyorum Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev 4 uncu kata..
ve nıhayet kapı onundeyım Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev zile basıyorum .. heyecanım hat safhada Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev askım kapıyı acacak Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev benı gorecek Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev boynuma sarılacak.... tam olarak oyle olmuyor..
kapıyı bornozlu biri acıyor Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev arkadan once bir ses duyuluyor Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev kim gelmiş askım diye Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev sonra Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev gozlerını ovusturarak Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilevgogsune kadar acılmıs Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilevderın yırtmaclı geceliğiyle o geliyor..
sonra kulagımda telefonu kapatmadan once soylediği son cumle cınlıyor..
bebekler gibi uyudum Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Smilev cok yorulmusum aksam..

ALINTI!
SAGOPA KAJMERci
Twilight Fanı
Twilight Fanı
SAGOPA KAJMERci

Twilight Oyuncusu : Alice

MesajKonu: Geri: Son yalan "Bebekler gibi uyudum..."   Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Icon_minitimeÇarş. Haz. 24, 2009 3:57 pm

paylaşım için teşekkürler
Qßr
Twilight Bağımlısı
Twilight Bağımlısı
Qßr

Twilight Oyuncusu : Edward

MesajKonu: Geri: Son yalan "Bebekler gibi uyudum..."   Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Icon_minitimeÇarş. Haz. 24, 2009 4:01 pm

Önemli değil...

Son yalan "Bebekler gibi uyudum..."
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Heyecan gibi.. aşk gibi..
» En Büyük Yalan
» Lautner ve Swift "Sevgililer Günü" Setinde Öpüştü..(Çok Güzeell!!)
» İki Yeni stil beni hatırla "robstenciler bakmasın"
» "Kadınlar Şimdi Benim İsmimi Haykırıyor..!"