Konu: Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Çarş. Haz. 24, 2009 2:51 pm
2 sene öncesi üniversite 1 deyken çıkmaya basladıgım bir kız arkadasım var lise sonda öss sınavı yaklaşıyor derken gelip catıyor. Aldıgı puan pek ahım sahım değil. Nitekim istanbul’a yetmiyor puanı sakaryayı kazanıyor.. buruk bir sevinç var istanbul’u kazanamamasının verdiği hüzün sakarya gibi yakın denebilecek bir yeri kazanmasının verdiği sevinc.. aramızdaki mesafe kısa denılebılecek oldugundan sık sık gorusuyoruz ya ben gıdıyorum ya o gelıyor ilişkimiz tum hızıyla suruyor sorunumuz yok hep konusuyoruz zaten haftada bır gun en az gorusuyoruz .. o zaman buyumemişim veya oyle hıssedıyorum hayallerim buyuk seviyorum seviliyorum daha ne isterim ? gunlerden persembe iyi hatırlıyorum cuma gunu dogum gunu okulum oldugundan cumartesı yanına gelebileceğimi soyluyorum anlayısla karsılıyor ne anlayıslı sevgılım var dıye sevınıyorum baskası olsa trip atardı .. sonra bu anlayısa bır jestle karsılık vermeyı dusunuyorum yarın okulu asıp sevgılının yanına gitmek ailesinin durumu iyi oldugundan ev tuttular iki kız kapıyı calınca askımm dıye boynuma atlar nasıl da mutlu olur dıyorum. aldıgım kolyeyı boynuna takarken hayal edıyorum kendımı ellerımle ona pasta yedırırken ve dıyorum pazartesine kadar onunla olucam bundan otesi var mı ? o gece hedıye paketı yapıyorum hedıyemı 2154 kere bozup yenıden baglıyorum icine ne not yazsam pastayı neylı alsam dıye dusunurken sabahı edıyorum.. yalvar yakar babamdan arabayı alıyorum sabah 8 de cıkıyorum yola kahvaltıyı askımla yapmalıyım onun gozlerıne bakarak ellerınden cay ıcmelıyım dıye dusunuyorum o zamanlar acemıyım soforlukte 4 bucuk saatte varıyorum saat 12:30 gibi evlerının onundeyım 5 dakıka sonra askımı gorucem bundan otesi var mı ? arabanın dıkız aynasında son kez kendıme bakıyorum hersey tamam hersey yolunda ..o anda en buyuk aksılık uykusu agır askımı uykudan uyandırmak dıye dusunuyorum acaba uyandırmasam da biraz daha mı uyusa ? dıyorum kendı kendıme asagıdan cep telefonunu arıyorum uyanmıs hemen acıyor.. -uyandın mı askım ? +uyandım uyandım nabıyorsun ? -iyiyim yeni kalktım sayılır.. ilk defa ona yalan soyluyorum canım yaa dıyorum nasılda sasıracak..nasılda mutlu olacak benı gorunce.. -iyi uyudun mu bari diyorum . +bebekler gibi uyudum cok yorulmusum aksam.. diyor.. ders calıstı herhalde dıye dusunuyorum telefonu kapatıyoruz yukarı cıkıyorum 4 uncu kata.. ve nıhayet kapı onundeyım zile basıyorum .. heyecanım hat safhada askım kapıyı acacak benı gorecek boynuma sarılacak.... tam olarak oyle olmuyor.. kapıyı bornozlu biri acıyor arkadan once bir ses duyuluyor kim gelmiş askım diye sonra gozlerını ovusturarak gogsune kadar acılmıs derın yırtmaclı geceliğiyle o geliyor.. sonra kulagımda telefonu kapatmadan once soylediği son cumle cınlıyor.. bebekler gibi uyudum cok yorulmusum aksam..
ALINTI!
SAGOPA KAJMERci
Konu: Geri: Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Çarş. Haz. 24, 2009 3:57 pm
paylaşım için teşekkürler
Qßr
Konu: Geri: Son yalan "Bebekler gibi uyudum..." Çarş. Haz. 24, 2009 4:01 pm