Twilight Türkiye Fan Club | TwilightFanTr.Forume.Biz
Twilight sitemize üye (kayıt) olarak daha çok yararlanabilirsiniz..Lütfen kayıt olunuz..Üye olduysanız Giriş yapınız.
Twilight sitemize üye (kayıt) olarak daha çok yararlanabilirsiniz..Lütfen kayıt olunuz..Üye olduysanız Giriş yapınız.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Türkiye'nin bir numaralı Twilight fanına hoşgeldiniz! || Welcome to the best of Twilight fan of Turkey!

Ve gitme sırası bende....

2 posters
YazarMesaj
Qßr
Twilight Bağımlısı
Twilight Bağımlısı
Qßr

Twilight Oyuncusu : Edward

Ve gitme sırası bende.... Empty
MesajKonu: Ve gitme sırası bende....   Ve gitme sırası bende.... Icon_minitimeÇarş. Haz. 24, 2009 4:01 pm

Not: Okumadan yorum yapmayın lütfen!

HatırlıyormusunVe gitme sırası bende.... Smilevgiderken bana "artık ben gidiyorumVe gitme sırası bende.... Smilevkendine iyi bakVe gitme sırası bende.... Smilev hoşçakal..."deyip gitmiştin.öylece kalmıştım gideceğine inanmamıştımVe gitme sırası bende.... Smilev meğerki gerçekten gitmişsin.ama içimde hep bir umut besledim birgün gelecek dedim ama gelmedin...

Biliyormusun hani bana "sakın ağlama ne olursa olsun ağlama"demiştin ya bende sana söz vermiştim sözümü tutamadım hep ağlıyorum isyankar olma derdin ve ben yine sana söz vermiştim sözümün hiç birini tutamadım özür dilerim...

Yıllarımın hep geldi gelecek diye geçti.ama ne gelen oldu ne de giden ama biliyorum birgün geleceksin...

Ve geldin geldiğinde yerde öylece yatıyordum yüzüne bakamadımVe gitme sırası bende.... Smilevsesimi çıkartamadımVe gitme sırası bende.... Smilevgözlerime baktın ben bakamadım..seslice bi kağıt parçasını okumaya başladın "Bu gece geleceğini biliyordum bu gece sen son kez özledim bu gece senin için son kez ağladım..şimdi gitme sırası bende hoşçakal sevgili dünyam ve sen kendine iyi bak...!
SAGOPA KAJMERci
Twilight Fanı
Twilight Fanı
SAGOPA KAJMERci

Twilight Oyuncusu : Alice

MesajKonu: Geri: Ve gitme sırası bende....   Ve gitme sırası bende.... Icon_minitimeÇarş. Haz. 24, 2009 4:20 pm

paylaşım için sağol
Qßr
Twilight Bağımlısı
Twilight Bağımlısı
Qßr

Twilight Oyuncusu : Edward

MesajKonu: Geri: Ve gitme sırası bende....   Ve gitme sırası bende.... Icon_minitimePerş. Haz. 25, 2009 12:46 pm

Önemli değil...

Ve gitme sırası bende....
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bende geldim
» bende geLdim.. x]
» bende özlüyorum...
» Bende burdayım
» Sıra bende...